Wie zijn wij?

KSA De Heikleuters Zutendaal is een jeugdbeweging in het groenste snoepje van Vlaanderen voor jongens van 8 tot 18 jaar. Een gemotiveerde en toffe leidingsploeg zorgt voor het amusement van een 100-tal jongens. KSA is een plaats om nog eens te ravotten en je uit te leven, om tijdens activiteiten en tochten jezelf te leren kennen en vrienden te maken voor het leven.

KSA (Katholieke Studenten Actie) maakt deel uit van de Vlaamse Jeugdbeweging KSA Nationaal.
Wij zijn een niet-gemengde jeugdbeweging voor jongens. Onze zusterbeweging is KSA Meisjes Zutendaal.

Als Jeugdbeweging wil KSA De Heikleuters jongeren van 8 tot en met 18 jaar in groep leren samenwerken, samen spelen en samenleven. Daarom komen we om de twee weken bij elkaar om onze creativiteit te botvieren, om op avontuur te gaan of gewoon om ons te amuseren. Jaarlijks passeren ook enkele grote activiteiten de revue en ieder jaar begint met een groot spel op de startdag.

Ook voor ouders en sympathisanten valt er heel wat te beleven. Behoudens het feit dat wij leven bij hun gratie, gaan ook voor hen jaarlijks enkele activiteiten door. Het hoogtepunt van het jaar is het jaarlijkse kamp: tien dagen om nooit te vergeten, tien dagen lang KSA voelen, beleven, ademen en dan voor altijd KSA in het hart dragen.

KSA De Heikleuters Zutendaal maakt sinds 1916 bossen en pleinen onveilig…

Advertenties
%d bloggers liken dit: