Bannen

Naast KSA zelf heeft ook nog eens elke ban zijn eigen verhaal. Klik op de naam van je ban hierboven en kom er alles over te weten. Je vindt hier bovendien de activiteitenkalenders, zodat je geen enkele activiteit moet missen als de uitnodiging eens verloren gaat tussen de massa reclamefolders in je brievenbus.

Als Leiding merken we als maar meer dat we op kamp vertrekken en niet altijd weten welk vlees we in de kuip hebben. Als we onze leden goed kennen, kunnen we immers gerichter reageren op kleine probleempjes. Eens een keertje een activiteit missen, is natuurlijk geen ramp, want er zijn er meer dan genoeg gepland tijdens het jaar.
Maar omdat we vinden dat vooral onze trouwe leden hiervoor extra beloond mogen worden hebben we een kortingssysteem uitgewerkt.
Het komt erop neer dat wie tijdens het werkjaar meer dan 50% van de activiteiten aanwezig is en ons twee keer helpt met de Bos-Opruim-Acties, een fikse korting krijgt op het groot kamp.
Mocht het zijn dat je om een andere reden dan “geen zin” vaak niet naar de activiteiten kan komen, neem dan gerust even contact met ons op.
We kijken dan samen wat we eraan kunnen doen…

Advertenties
%d bloggers liken dit: