Dagverslag Spanje 5 augustus

Vandaag zijn we allemaal naar het waterpretpark geweest. En of dat we pret gehad hebben. Verschillende glijbanen waren ineens onveilig omdat onze bende ze samen zouden willen verkennen. Enkele keren een vrije van maken in de glijbaan hoorde er natuurlijk ook bij. De enkele wedstrijdjes van wie het eerst beneden was, werden steeds onbeslist beëindigd. Dat maakte iedereen tot winnaar!
Niemand kon ons klein krijgen in deze zwembaden. Er werd een verwoeste poging ondernomen door een groepje Fransozen die ons hebben liggen uitdagen in een zang-battle. In het grote zwembad werden de liedjes tussen beide groepen over en weer geslingerd. Ons clublied, enkele voetbalkreten en andere klassiekers mochten op ons palmares niet ontbreken. Het ging er lekker hevig aan toe. Soms zeer hevig en daarna weer heel vriendschappelijk. Van jong tot oud werd er gezongen en gespetterd op het wateroppervlak. Welke sfeer er juist hing was onbeschrijfelijk. Je moest het gewoon meemaken om dit schouwspel te bewonderen.
We zijn nu bijna aan het einde van ons kamp. Alhoewel de leden zich goed hebben ingesmeerd tegen de zon, konden er enkele toch niet ontsnappen aan het rode kleurtje. Gelukkig zijn er ook die een bruiner kleurtje gekregen hebben. De nodige dosissen aftersun worden gelukkig ook gesmeerd.
’s avonds zorgde de keukenploeg weer voor een heerlijk feestmaal. Hoe dit kwartet kan toveren in de keuken, daar kunnen sommige mama’s nog van leren.
We gaan de avond rustig afsluiten en morgen eens een uurtje extra rusten in morgen. Zo kunnen we weer fris aan onze laatste volledige kampdag beginnen.

Advertenties

Geplaatst op 05/08/2016, in Nieuws. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: