Dagverslag Spanje 1 augustus

PAG
Vandaag hebben de pagadders en hun leiding eens even kunnen uitslapen. Ideaal om de dag te starten met een heerlijk ontbijt. En daarna de zweedse omloop die gewonnen werd door Toon Leurs. De 2de plek ging naar Ivan Lomakin en de derde plek heeft Pepijn Seroyen gekaapt. Na het smullen van de heerlijke spaghetti-tonijn inclusief salade, zijn we gaan plonsen in een prachtig meer. Om de dag af te sluiten hebben we de nieuwe leiding gedoopt met allerlei experimeten.
Einde.

JKN
Weer een nieuwe dag voor onze jongknapen, Na het ontbijt zijn ze in hun pen gekropen om een mooie kampkaart te schrijven naar het thuisfront.
Echt speciale kaarten zaten er jammer genoeg niet tussen, want zoals elk jaar is het eten lekker en de leiding leuk!
Na het schrijven zijn we begonnen aan onze zweedse omloop waarbij Maurits met de hoofdprijs gaan lopen is. In de namiddag stond een kleine wandeling naar een meer op het programma.
Eenmaal aangekomen kwamen de toch nog wel witte buiken al snel boven voor een verfrissende plons. Ook onze eerste jaars leiding Wout heeft het hard te verduren gehad vandaag, want we hebben
ons laatste deel (deel 3) afgewerkt samen met de knapen doormiddel van een doopspel tegen elkaar. Morgen staat het strand van Calella op het programma dus zeker iets om weer naar uit te kijken!
Veel liefs de jongknapen

KN
Vandaag hebben de knapen en hun leiding eens even kunnen uitslapen. Uitgeslapen en energierijk zijn we in de voormiddag gaan kijken naar wie de sterkste Knaap
van 2016 is. Na veel zwoegen en zweten was de overwinning van Giel Vanhengel(25 punten) duidelijk gevolgd door Mathijs Paredis(18 punten) op de 2de plaats en Kevin Laverdeur(15 punten)
op de 3de plaats. Na het ons fris en lekker middagmaal. zijn we dan vertrokken samen met pagadders en jongknapen naar een meer hier in de buurt. Hier hebben we een lekker koele plons genomen
en lekker liggen bakken in de zon. ’s Avonds hebben we dan de doop van onze leider Brecht zo goed als afgerond. De leden hebben goed kunnen lachen en Brechtje iets minder. Als laatste hebben we
nog de laatste kaartjes geschreven voor het thuisfront en dan uitgeput gaan slapen. Morgen staat er voor ons weer een leuke dag te wachten in Barcelona!!

Groeten de knapen en de leiding!!
JH
Gegroet,
We zijn eindelijk terug van een fantastische tweedaagse vandaar dat er geen verhaaltje was gisteren. Na een stevig ontbijt zijn we vertrokken aan een prachtige tocht door het Spaanse gebergte.
Wandelen in tropische temperaturen was zwaar op momenten maar gelukkig konden we regelmatig verkoeling zoeken in de schaduw. Eenmaal aangekomen op de top van de berg was Jose er al snel met een heerlijke pastaschotel.
Al snel werd het donker en werd er hevig gediscusiëerd over het heelal. Dankzij enkele astronomen onder ons werden de kleine en de grote beer snel gevonden en waren we klaar om ons bedje in te kruipen. S’morgens werden we
helaas gewekt door de regen maar dit kon ons natuurlijk niet klein krijgen. Meteen werd een stevig tempo ingezet naar het lokale zwembad, daar konden we even uitrusten na de zware tocht. S’avonds speelden we nog een intenst bordspel
(colonisten van Catan) voordat we opnieuw onder de dons kropen.
Tot morgen!
FC Jonghernieuwer

H
Olaaaa! Doordat we gisteren op tweedaagse waren vertrokken hebben we helaas geen verhaaltje kunnen schrijven. Geen bang, vandaag krijgen jullie alles te horen!
Na een stevig ontbijt zijn we begonnen aan onze helse tocht. 40° deed ons helemaal niks! Eens aangekomen aan ons eindpunt kwam mijnheer Jose ons een lekkere pasta schotel brengen.
De nacht hebben we doorgebracht onder de blote hemel, super romantisch! Een kleine opdoffer was de regen die ’s nachts over ons af kwam maar dit was niet al te veel.
We zijn dan ook vroeg terug vertrokken. De volgende tussenstop was het lokale zwembadje waar we onze vermoeide benen een welverdiende rust hebben gegund. De rest van de dag was uiteraard heel rustig.

Kusjes van de knapste jongens van KSA Zutendaal

Advertenties

Geplaatst op 02/08/2016, in Nieuws. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: